Kijk ook eens op BoedelZ Woningontruiming

Tel. 06 - 23 60 76 23
Beatrixlaan 14, 3761 BD Soest
ancalap@boedelz.nl

Hulp bij administratie door BoedelZ Organizing

Heeft u wat hulp nodig om grip te houden op uw thuisadministratie? Als u ouder wordt, extra zorg nodig heeft of alleen komt te staan, heeft u misschien wat hulp nodig om uw administratie bij te houden. Sommige mensen hebben hulp van een vertrouwde vriend of familie. Anderen staan er alleen voor of willen familieleden niet vragen om hulp bij de administratie. Dan is het tijd om BoedelZ Organizing in te schakelen. 

Mensen kunnen soms het overzicht op hun administratie kwijtraken. Bijvoorbeeld door het overlijden van de partner die altijd de huishoud-administratie deed. Of omdat veel instanties tegenwoordig via internet en e-mail communiceren, terwijl veel mensen niet goed weten hoe dat werkt. Uitstelgedrag helpt niet – senioren die de brieven en e-mails ongeopend laten liggen, kunnen zo in de geldzorgen raken.

Uitstelgedrag administratie

Niet alleen senioren, maar ook jongere mensen kunnen soms hulp bij administratie goed gebruiken. De financiële gevolgen van ontslag, een scheiding of een andere ingrijpende gebeurtenis kunnen er voor zorgen dat zij het niet meer goed overzien. Uitstelgedrag leidt er toe dat de drempel steeds hoger wordt om de geldzaken aan te pakken.

Uw bankkantoor gesloten?

Voor veel mensen ontstaat er simpelweg een probleem door de sluiting van het vertrouwde bankkantoor in de buurt, waar ze hun hele leven hulp bij geldzaken hebben gekregen. Internetbankieren is voor veel senioren niet vertrouwd en ingewikkeld.

Instanties via internet en e-mail

Een bekend beeld is de groeiende stapel post, of een schoenendoos vol met niet afgehandelde administratie. Hoe langer deze zaken niet worden beetgepakt, hoe meer u er als een berg tegenop gaat kijken. Tegenwoordig willen alle instanties via internet en e-mail communiceren. Terwijl veel mensen niet goed weten hoe dat allemaal werkt, als gevolg waarvan er financiële problemen ontstaan.

Goed advies en direct hulp

Zoekt u hulp bij uw administratie? Bij Anca Lap van BoedelZ Organizing vindt u altijd een luisterend oor. En kunt u altijd rekenen op een goed advies en direct hulp bij geldzaken. Zij is uw vertrouwenspersoon bij administratieve zaken. Anca begeleidt en coacht mensen bij levens veranderende situaties. Zij zorgt er voor dat uw zaken weer snel op orde zijn. Organiseren van de administratie, overleg voeren met instanties, en het organiseren van hulp uit uw eigen sociale omgeving. We zorgen er voor dat u zelf weer overzicht heeft en wellicht ook zonder hulp uw administratie kunt regelen.

Eenmalig opruimen

U kunt BoedelZ Organizing vragen om uw administratie eenmalig op te ruimen en inzichtelijk in te richten. Dat geeft overzicht en rust. We leggen u alles uit, bergen gegevens, afschriften en overzichten netjes op, en brengen samen met u in kaart welke besluiten er genomen moeten worden en wat de mogelijkheden zijn.

Regelmatige hulp bij uw administratie

Heeft u vaker dan eenmaal hulp bij de administratie nodig? Maak dan een terugkerende afspraak met BoedelZ Organizing. Dan komt Anca Lap bijvoorbeeld eens per maand, of eens per kwartaal, helpen bij het op orde houden van uw administratie. Herkent u deze situatie (of bij een naast familielid) en kunt u niet op iemand anders terugvallen, dan kunt u bij mij terecht voor deskundige hulp en begeleiding.   

Vertrouwde aanpak

Hulp bij administratie vraagt om een persoonlijke aanpak en vertrouwen. Bij BoedelZ staat respect voor de klant en een discrete aanpak altijd voorop. Wij zijn aangesloten bij de NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers) en vinden het belangrijk dat iedereen zich aan de gedragscode houdt.

Of het nu gaat om de bank, de hypotheek, verzekeringen, belastingen, schenkingen of uw nalatenschap: BoedelZ Organizing weet de weg.

Kosten hulp bij thuisadministratie

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek brengen we samen met u in kaart welke werkzaamheden er nodig zijn en hoeveel tijd daarvoor nodig is. We maken dan glasheldere afspraken over de prijs, u ontvangt een offerte op papier. Wilt u eerst een indicatie van de kosten, neem dan ook gerust contact met Anca op.

Uw thuisadministratie beter organiseren? Orde in uw administratie is rust in uw hoofd.
Maak kennis met Anca Lap en ervaar wat BoedelZ Organizing voor u kan betekenen.

Gratis advies en offerte voor hulp bij geldzaken

Heeft u een vraag over uw administratie of nalatenschap? Ik ben op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.
Tel. 06-23 60 76 23

Meer over BoedelZ Organizing

Daarom BoedelZ Organizing

  • Altijd vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • 1 betrouwbaar aanspreekpunt
  • Bespaart u veel zorgen en geeft rust
  • Duidelijkheid voor de nabestaanden
  • Vertrouwenspersoon bij alles rond een nabestaanden(levens)dossier
  • Eenmalige of regelmatige hulp bij geldzaken
  • Onafhankelijk
  • Groot netwerk
BoedelZ Organizing
BoedelZ - Organizing
BoedelZ - Organizing
Organizing
Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekers statistieken gebruiken wij cookies. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag i.s.m. Google Analytics binnen onze website volgen. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.
Ok